2019. november 3., vasárnap

10 dolog, amit nem tudtál bombahoppáról I. rész, 1-6.


1. Putyin téli nyaralójában a Dühöngő-termet és annak öltözőjét  Banksy, Munch és bombahoppa közösen díszítették ki bombahoppa látványtervei alapján. Ennek megfelelően a domináns árnyalatokat bombahoppa kedvenc színei, vagyis a zöld, a bíbor fehér, a fekete  és persze a rózsaszín adják. A központi téma a Łélek elviselhetetlen könnyűsége.

A keleti szárny freskója

A zseniális enteriőrt megpillantva Vlagyimir hálája jeléül bombahoppának ajándékozta a vlagyivosztoki futballklubot, Eddy Munchnak jutott egy nagy adag az öröklétből, viszont Banksy, a renitens lázadó, aki nem fogad el soha semmit, már a zsűri megjelenése és a díjak kiosztása előtt nyomtalanul eltűnt. Pár hónap múlva mikor Vlagyimir mentorával, Borisszal és kedvenc udvari bolondjával (Nadja, a Pussy Riot egyik alapító tagja) meglátogatta bombahoppát, akkor Borisz kedvenc vérvörös Volga Victimized Edition limuzinjával tették meg a tizennégyezer versztányi (tizenötezer  kilométeres) utat Vlagyivosztokig. Az útról készült road-movieból a populárisabb részleteket előzetes bejelentkezéssel a szükséges biztonsági ellenőrzések után bárki megtekintheti a Kreml archívumában. A mű "A tajga hősei" munkacímet kapta, de a benne látható (a kiskorú célcsoportot kizáró) fülledt erotikus jelenetek miatt "nagykorúaknak" címkézéssel került archiválásra. 

Az előbbiekben említett, szuper nyolcas formátumban dokumentált, fékevesztett tombolás és élvhajhászás eredményeképpen a limuzin helyrehozhatatlan világgazdasági totálkárt szenvedett és a visszautat útrakész atomjégtörők hiányában (bombahoppa és Roman Abramovics éppen a szokásos évi atomjégtörő versenyre készítette fel az orosz északi flotta két zászlóshajóját) a Transz-Szibériai Vasúttal kellett megtenni. 

csapágy

Az átalakított limuzint a vlagyivosztoki kikötő világítótornyának tetején "Te vagy a fény az éjszakában" munkacímmel állították ki a Határtalan Rajongás és Szeretet Mementójaként, itt bármikor megtekinthető. Viszont az az illegális bélyegalbum, amelynek a csereberéje alkalmával bombahoppa és Banksy a pimpelést kivitelezte, nyom nélkül eltűnt.

Death Car - Bélyeggyűjtők


2. bombahoppa tudja, hogy semmi sincsen ingyen. A valamit valamiért és a szemet szemért elvek közül bombahoppa az előbbi legyőzhetetlen bajnoka. A bosszú és a megtorlás számára ismeretlen fogalmak, de ha valaki megdobja egy pofa sörrel, nyugodtan számíthat rá, hogy bombahoppa nem marad az adósa.

 


3. bombahoppa nem rasszista, kedvence a félbarna és a barna sör, a vörös- és fehérborok, és a fekete mágiával is nagyon jó kapcsolatot ápol. Politikailag korrekt és toleráns neveltetése az évezredek viharaiban edzett töretlen optimizmussal és magyaros találékonysággal párosul. Az általa képviselt talján dolcevita és mediterrán életkedv  még az Andokban is megkedveltette az Anonim Alkohilistákkal az Európa Cocktailt.  


4. bombahoppa vércsoportja B Rh+, vagyis BE POSITIVE!


5. bombahoppának sem sikerül minden, az elmúlt években például hiába konspirált Katalónia szabadságáért, a katalán elnök, Carles Puigdemont személyében rossz lóra tett, így azóta "whether we rise or we fall" Károly, katalán trónörökös Belgiumban, bombahoppa brüsszeli birtokán él a szintén katalán cimborájával, Jimmy Jumppal. Ens encanta bombahoppa!

Atomium: Whether we rise or we fall

By the way meg kell jegyeznünk, hogy az Atomium éppen eladó (rezidensekkel és személyzettel együtt - az összes inas neve Jean, vagy Jean Jr.), és bár elutasítjuk az anyagi javak fontosságát hangsúlyozó értékrendet, de egyeztetve főbb tanácsadóinkkal, Bixbyvel és Sirivel, tudván, hogy már megint itt van a Nibiru a közelben, és relatív jó áron megy, célszerű most eladni, hiszen így ismét nagy zsák pénzt kaszálhatunk. Jó befektetés, függetlenül attól, hogy saját célra vagy hosszú távú befektetésként venné meg valaki. A félreértések elkerülés érdekében ezúton egyértelműsítjük, hogy az Andokban egy hosszú wellness hétvégére az Atomiumra gondolunk és nem a Nibirura. V4b pontgyűjtő kártyával, virtuális rangtól függően akár 42 százalékos kedvezményt és tripla pontokat is el lehet érni.


6. A LiveAid 1985 finanszírozásába bombahoppa is beleszállt, bár a Wembleyben utoljára az angol-magyaron érezte igazán jól magát, itt is igazán ütött a buli, de most kevésbé volt szupermagyar fíling. Sőt 53-ban sokkal direktebb volt a sör a stadionban. Akkoriban még a sör volt a sörivóért, és nem a sörivó a sörért. Tanulhatnának ebből sokat a XXI-ik század sörpiaci marketingesei.  


Viszont. Este hatkor a buli már nyereségesbe fordult, a fenti rejtett kamerás felvételen (forrás bombaleaks) 1:03-nál láthatjátok, ahogy bombahoppa elégedetten számolja a bevételt. Milyen költői ellentéteket produkál a sors, a Money For Nothing vezeti fel a money for bombahoppa szakaszt. Mondd csak, ugye Te nem hitted el, hogy a bevétel Afrikában landolt? Ugye nem?! Ezután a pénztáraknál még sikerült mindezt exponenciálisan multiplikálni (Epsomi Derby - Soha ne tégy a fekete lóra), és a buli után rögtön másnap (igaz, ez a bevétel miatti dorbézolás követte másnap felért hat kemo kezelés kínjával)  bombahoppa a Nibirun egy jótékonysági árverésen megvette magának a Green Peace Enterprise csillaghajóját. 


Amikor Kirk Kapitány megkérdezte bombahoppát, hogy miért vett még egy Enterprise csillaghajót, hiszen neki van már nem is egy, bombahoppa mindössze annyit válaszolt, hogy zöld színű eddig még nem volt.


Folyt. köv.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése