2019. szeptember 1., vasárnap

Mauro Icardi – Az ördög maga (18)

Felhívjuk kedves olvasóink figyelmét, hogy az alábbi bejegyzés a nyugalom megzavarására alkalmas kép- és hanghatásokat tartalmaz, továbbá a személyiséget károsító, kifejezetten erőszakos magatartásmintát mutat be. Az írástól nem határolódunk el, bár tartalmaz olyan részleteket, amelyek kizárólag a szerző explicit álláspontját tükrözik, de megerősítjük, hogy annak tartalmával maradéktalanul egyetértünk.

Vess keresztet, kapaszkodj meg a karfában és ÓVATOSAN kattints a lenti vérvörös (Slayer - Reign In Blood színskála, 1986-os kiadás, Los Angeles, California)  lejátszás gombra! Lassan, mondatonként olvass tovább!


Satanas ante portas. A Sátán türelmetlenül dörömböl a városkapukon. A zápfogú, ótvaros Moratti feltámadt. A Gonosz gyermekei jönnek a torinói lepelért. 



Letizia Moratti a közelben settenkedikMoratti immár legkedvesebb lányát és fogadott fiát küldi harcba. Kénköves kátránnyal szénné varrvafertelmes bűzt, rothadó dögszagot árasztva ismét Torinóban kopogtatnak a hiénák. A Piemont-Lombard keringőnek leplezett haláltáncot a vén kufár lánya és veje járják.

Mesterkedésükről Villon Haláltánc balladája fedi fel a fátylat:

Repedt tükrénél ült Wanda:
„Hajamnak árja még veres,
miért, hogy már a sintér léha
seregből senki sem keres?
Ölem még izzó csókra éhes,
mellem rózsája még kemény…”
S az ablakon röhögve lépett
be az utolsó vőlegény:
„Hopp Céda, hopp, gyerünk a táncra,
ma: holt szerelmeid torán
hadd üljön nászlakomát a lárva
ágyékod hervadt bíborán!”

Melisandre, a Vörös papnő visszatért és megint összeesküvést sző. A sárosujjú tevepatás, a lófejű kentaur Pupa Milano sminkben, magát zebrának maszkírozva próbálja becserkészni a gyanútlan zebracsapatot. De mi átlátunk a szitán, a ló valójában hal, és a hal neve Wanda. Apai ágon örökölt Moratti-sárga kapafogak lógnak szájából, szénfekete ördögpata kopog a pepita patika köveken. Nem kell DNS teszt az apaság megállapítására, a rút boszorka rekedtes hangja hallatán a Walking Dead / Fear of the Dark / Dagobert bácsi triásznak is inába száll a bátorsága.



Milánóból Szodomát és Gomorát csináltak (igaz, nem volt nehéz), de nem érik be ennyivel, a szomszédban rombolnának tovább. A boszorkány és mestere ármánykodva ingáznak Torinó és Milánó között a kék-fekete Nimbus 2000-rel. Pusztítás és bomlasztás a lételemük. A mocskos striga a rossz hold kegyeltje... és a telihold közeleg! Ilyen veszély ellen városunk kapuját csak szakavatott, tapasztalt őrök védhetik. A városvezetés ennek megfelelően hazarendelte Gianluigi Buffont, a világ legjobb kapuőrét, akinek az eszén az ördög sem tud túljárni. Ahogy Mikszáth Kálmán is megörökítette az Egy éj az Arany Bogárban című novellájában, az ördög ... VEGÁN!!! 


Hívjuk hát segítségül Gigi Buffont és imádkozzunk, hogy a lófej Icardi milánói ágyában landoljon minden reggel, örökkön örökké... Legyünk résen, használjuk fel az okkult tanulmányainkat. Ne bízzunk senki másban, adjuk fel a reményt, hogy magától eltakarodik a pokolfajzat, vegyük a kezünkbe az irányítást és celebráljuk azt az istenverte fekete misét, amely nélkül az apokalipszis hullarabló lovagjai győzedelmi tort ülnének a Szent Város, Torinó hamvai felett!  A Süsüből (Many Thanks to István Csukás and Henrik Kemény) már kiskorunkban mindannyian megtanultuk a főszabályt:


ÖRDÖGŰZÉS ON: SÁTÁN ELLEN SÁTÁNFŰ!!!

N.B.: A Serie A 2019 nyári átigazolási időszak hamarosan zárul. Te se adj Icardinak esélyt, védjük meg a Juventust a gonosztól!






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése