2020. április 21., kedd

Az ördög nem alszik I. rész – 98%


Your soul is on fire

Hihetetlen, milyen hamar összeomlik minden. Amint lehet, az emberek egymás torkának ugranak, bűnbakot keresnek és találnak. Te sose engedj a kísértésnek, ne áltasd magad, ne halogass! Előre készülj a nehézségekre! Eljön majd a pillanat, amikor a többiek csak azt ismételgetik, hogy ez van akkor, amikor az van, ami, hiszen mi más lehetne, ha egyszer ez van. Ez! Nézz csak körül! De Te ne törődj vele, soha ne törődj bele, mindig kérdezd meg magadtól, hogy miért van ez, miért van ez így, és lehetne-e másképp. Vizsgáld meg több szempontból a helyzetet, és modern analitikai eszközök alkalmazásával vond le a megfelelő következtetéseket! Cselekedj gyorsan és határozottan, de ne legyél se agresszív varacskos disznó, se asszertív kismalac! Ne áskálódj senki ellen és ne uszíts másokat, kerüld el, hogy a Gonosz irányítson, hogy a háttérhatalom csak röhögjön rajtad! Vigyázz, a sötét oldal lesben áll!


az Ördög nem alszik

Légy résen, kerüld el a buktatókat, olvass bombahoppát! Olvass sok bombahoppát! Ha valamit nem tudsz megoldani bombahoppával, akkor oldd meg sok bombahoppával!

Mindig bízz magadban és bízz bombahoppában! Ő sohasem hiteget, vele tényleg mindig átlagos heted lesz, ami jelentősen jobb, mint az előző, és sokkal rosszabb, mint a következő.



bombahoppával
az életed jobbra fordul


N.B.: A következő részben a rendszeres védekezés és a megfelelő megelőzés fontosságára hívjuk fel a figyelmet. Megmutatjuk milyen módon terjesztheted az igét és miképp kerülheted el az agymosást. Hidd el, a nehezén már túl vagy, most már csak fel kell tennünk az i-re a pontot. Pont akkor és pont ott.




2 megjegyzés:

  1. Bombahoppa olvasás a koronavírus ellen is véd? :)
    Hülye kérdés, amíg téged olvaslak, addig se megyek sehová és beteljesítem Győrfi Pali tiszteletteljes, de határozott #maradjotthon felszólítását. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. (Korán keltem. A kauzalitás és a kvantumfizika kikívánkozik.)

      Kéretlen kontrakorona kényszerintézkedések közbeni kizárólagos karanténban karmánk korlátlanul kiteljesedhet.

      Konklúzió: A klinikai katarzis kamu, a kontárokat kerüljük!

      Koronakampányban a kellemetlen kórtünetek kezelésére kizárólag corona4bombahoppa!

      Kollegális köszönettel, koronázatlan kortársad

      Törlés