2020. április 26., vasárnap

Az igazat, csakis az igazat!

Tartalmi irányelveink fontos szerepet játszanak abban, hogy Neked, mint prémium felhasználónknak, mindig a megszokott pozitív "Hí, de luxy" (High Density Luxuriousity) élményt tudjuk nyújtani. Ezért kérjük, tartsd Te is tiszteletben ezeket az irányelveket.



így igaz

Minden most történik. Minden egyes momentum, vagy megtörtént, vagy meg fog történni. Átéltem, átélted, át fogjuk élni. Személyesen vagy fiktíven. Egyedül vagy közösen. Minden, ami a szürkeállományban tudatosul, egyidejűleg lezajlott, vagy le fog zajlani a bombahoppa által definiált univerzumban, melynek e blog olvasása okán Te is szereplője vagy. Ne kérdezd meg magadtól, hogy mi lett volna, ha nem olvasod el, most már mindegy. Elkezdted, és jobb ha végigcsináljuk.

Bármilyen hasonlóság élő, holt vagy születendő személyekkel, valóságos eseményekkel és helyzetekkel, kizárólag az élet nagy törvényszerűségeinek a műve, semmilyen véletlen vagy akaratlan tényező azt nem befolyásolja. Szándékos és/vagy szándékolatlan jellemleírásbeli egyezőségek, észlelési hasonlóságok, kisebb eltérések és nagyobb különbségek miatti vélt kártérítési igényeket, legyenek azok akár szellemi, akár anyagi  természetűek, elhárítjuk. A blogon megjelenő személyek közreműködéséből (velük ellentétben) semmilyen hasznot nem húzunk, emiatt többletbevételünk nem keletkezik. Az esetleges hasonlóság minden esetben azt bizonyítja, hogy a valóság nem tér el a leírtaktól, hiszen a bejegyzések tartalma az örök és mindeddig kimondatlan igazság. Nulladik számú és kikerülhetetlen oknyomozó és ismeretterjesztő portálként alapító okiratunkban rögzített hitvallásunk és így elsődleges célunk ezen örök igazság hirdetése és terjesztése. Annak, aki ezzel az igazsággal nem kíván szembenézni, költségmentes (zerocost trademark bombahoppa) lehetőségeket kínálunk. Egyéb pénztárcakímélő megoldásainkról érdeklődni helyben lehetséges, nulla per huszonnégy. Ohne hitel, no uzsora, semmi apró betű. Törlesztőrészlet- és kamatmentes  opcióink, a kétdimenziós részletekre bontás elvén működnek, a parciális integrál ebben nagy segítségünkre van. Az, hogy a személyes síkon bármi eltérést érzékeltek, nem jelenti azt, hogy a térbeli valóság különbözik az itt leírtaktól. A komfortzónához ragaszkodás egyik tünete, hogy azt tartjuk valósnak, amivel azonosulni is tudunk. Jobb esetben ez a csalódás érzéki, rosszabb esetben szimpla érzékcsalódás. Ne dőlj be az érzékszervek általi, tárgyi tévedésekkel tolmácsolt információknak, bízd magad bombahoppára!

A vote4bombahoppa-élmény megfelel a legmagasabb minőségi előírásoknak, az itt megjelenő tartalom rendszeresen auditált és máshol nem elérhető. Az eónpozitív, mindenidőkreszóló tanúsítvánnyal ellátott tisztességesen elvégzett, becsületes munka garantálja, hogy az igazat, csakis az igazat ismerhesd meg minden egyes megjelenés alkalmával. 


N.B.: Nincs másik valóság, nincs másik bombahoppa.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése