2019. július 28., vasárnap

All Time 100%-os elégedettségi garancia (Bullshit collection)

Nyugodtan olvashatod, közben lazíts, itt nincsen apró betűs rész!


Ennek a blognak minden egyes bejegyzése a legmagasabb minőségi előírásoknak megfelelően, téma- és stílusszakértők felügyelete mellett szerződik, a bejegyzéseket minden közzététel előtt válogatott és szakmailag a legmagasabb szinten elismert olvasószerkesztők és hitelesített auditorok sora lektorálja annak érdekében, hogy a lehetséges legemelkedettebb felhasználói élményt biztosítsuk. A bejegyzéseket műértő tesztolvasók csapata olvassa rendszeresen, hogy mindig első kézből kapjunk kompromisszummentes, őszinte, hasznos és építő kritikát. A rendszeres szakértői felügyelet, az auditált, független külső laboratóriumokban elvégzett témaspecifikus diagnosztikai vizsgálatok garantálják a környezetkímélő, konstans száz százalékos, témafüggetlen olvasói elégedettséget. Mindezeknek megfelelően az elégedett olvasóink száma számtalan, és minden egyes bejegyzésünkre élethosszig tartó, száz százalékos visszaolvasási garanciát vállalunk.

Olvasóink a világ minden tájáról és a Föld szinte minden országából rendszeresen követik bombahoppa élménybeszámolóit, ismeretterjesztő cikkeit és örökélet tanácsait. Természetesen a mindenkori, hatályos adatvédelmi szabályozásoknak és világpolitikai érdekeknek megfelelően a bombahoppa-stábtagok, a rajongók és a leendő rajongók anonimitását minden eszközzel megőrizzük, személyes adatokat beleegyezéssel sem kezelünk, nem őrzünk meg és nem adunk sem kereskedelmi, sem marketing, sem statisztikai célokból harmadik félnek tovább.

Fontosnak tartjuk megjegyezni hogy nincsen szándékunkban és nem lesz burkolt áremelés, nem érjük be kisebb vagy silányabb tartalommal. Nem ritkítunk megjelenést és nem növeljük sem a karaktarméretet, sem a sortávolságot, és nem költözünk át fizetős portálokra. Felugró ablakok nem terelik el olvasóink figyelmét az egy és örök igazságról. Minden hivatkozás garantáltan non-profit és bárki számára illetékmentesen elérhető. Nincsenek sem az állami szférában, sem a versenyszférában támogatóink, nem végzünk semmilyen érdekvédelmi tevékenységet, nem állunk gazdasági befolyás alatt és gazdasági befolyást sem gyakorlunk semmilyen jogi személyiségen.

Önként és tiszta szívvel nyilatkozunk, hogy bombahoppa semmilyen mértékben sem minősül közszereplőnek. Tevékenysége és gazdasági működése teljes mértékben transzparens.

Ha mindezek után bármi kétséged maradna, kérlek kövesd a hírfolyamot, hiszen bombahoppa hamarosan a közeledben kampányol, és minden kérdésedre Neked tetsző választ fog adni, hogy ne legyen kétséged kire is szavazzál, ha eljön az idő.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése