2019. július 6., szombat

Hagyj üzenetet!

FIGYELEM! bombahoppa jelenleg a nyári szabadságát tölti. Hagyj üzenetet és ne ess pánikba!


A jól bevált (és kereskedelmi rádióimban már sikerrel tesztelt) megoldással nem fogsz bombahoppa-hiányban szenvedni. Ne aggódj, bombahoppa a megszokott műsoridőben minden alkalommal jelentkezik majd, és az elmúlt évad legsikeresebb művei bombahoppa saját kezűleg válogatott mindtrip-montázsában elevenednek meg újra, meg újra. A bejegyzéseket szokás szerint szerény és szókimondó önéletrajzi epizódok színesítik.

Természetesen lesz minden mennyiségben humor bombahoppa módra, Hédoné a'la bombahoppa és örök élet (trademark bombahoppa).

Türelem bombahoppát terem! De ha Te mégis türelmetlen vagy, akkor ne itt frissítsd minden öt percben a honlapot, mert a facebookon egyből kapsz infót az esetleges bejegyzésekről, és ne feledd, Mr. Zuckerberg külön üdvözöl ebben az esetben!




Teaser: Visszatértem után beszámolok a Vénuszon eltöltött nyaralásom publikus részleteiről, majd július közepén csapok egy nagy bulit Párizsban (ha szerencséd lesz, ott összefuthatsz majd velem) és utána lazítok egyet a haverokkal Srí Lankán, ahol elefántháton megcsodáljuk a teliholdat.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése