2019. június 1., szombat

Oszd meg és uralkodj!


BEVEZETŐ AKCIÓ!!!
(Az akciót főtámogatónk, bombahoppa az elkülönített jóléti alap terhére finanszírozza.)

Tyler Durden: "Nekünk a lelked kell, nem a pénzed! ... Több vagy a pénzednél."


Limitált nyárindító akciónk keretében mindössze egyszeri szimbolikus hozzájárulással (más online közösségek uzsoramértékű rendszeres tagdíjához képest) már exkluzív heti tartalmakhoz juthat az első hárommillió jelentkező. A nagy érdeklődésre való tekintettel várhatóan egy hétig lesz elegendő a kvóta. Ne habozz, ha úgy érzed, hogy lehetne jobb is, már nem is lehetne rosszabb, vagy csak egyszerűen hiányzik valami az életedből. 


bombahoppa segít Neked!

A három hónapos prémium szolgáltatás akciós ára most csupán 1 Ł (a lelked). Utólag, egyben fizetendő. Igen, jól olvastad mindössze egyetlen egy Ł! És ezért az igen kedvezményes árért korlátlan hozzáférést kapsz az újonnan indult, hamarosan legnépszerűbb interaktív portálhoz, első kézből kapsz kipróbált és bevált életvezetési útmutatót napjaink legsikeresebb lifestylerétől.

A csatlakozási igényedet elegendő egyetlen vérvörös hátteres,  nem emelt díjas, tetszőleges tartalmú sms formájában jelezned. Visszaigazolást nem kapsz, de a virtuális hozzáférést viszont azonnal élvezheted. A díjjal három hónap múlva automatikusan megterhelünk. Természetesen bármikor meggondolhatod magad, de visszaút nincsen.

A regisztráció során először feljön a fizetős ablak, de ne ijedj meg. A biztosíték zárolása érdekében célszerű, hogy előkészíts kettő, de inkább három hitelkártyát, ne törődj vele, ha a gép szerint nem biztonságos a kapcsolat, nyugodtan lépj be. Itt adj meg legalább 6, de inkább 9 internetes, valós felhasználói profilt (lehetőleg pénzügyi portálokét, bankokét), valamint a hozzájuk kapcsolódó login/password/mobilszám kombót, és amennyiben sikeres a verifikáció (ami a megadott valós accountok mennyiségi és minőségi  értékelése alapján történik, természetesen instant bonitásvizsgálattal egybekötve), akkor beléphetsz a főmenübe. Itt már szükséged lesz majd a bitcoinban, vagy egyéb decentralizált digitális fizetőeszközben vezetett számlád részletes adataira is. Ez egy hosszabb folyamat lesz, ideiglenesen 60-120 percig zavart érzékelsz majd a mobilhálózatban is amíg feláll a rendszer, és létrehozzuk az egyedi sorszámos felhasználói fiókodat. Avatarmentes és digitalizálatlan való világ vár rád. Mivel teljesen ingermentes lesz eleinte környezet, legyen nálad egy-egy tálca redbull, hell vagy tiszta adrenalin. Elfelejtheted a szcientológia, Theta Healing és egyéb humbugokat, itt, velünk lehetsz csak teljesen önmagad. Nem baj, ha elmúltál 18, de jobb, ha még nem. Jelentkezéseddel elismered, hogy a folyamatos használat okozta függőséget tiszta tudattal, önként vállalod. Tudomásul veszed és beleegyezel, hogy a kapcsolatod a való világgal jelentős mértékben, visszavonhatatlanul korlátozódni fog.

Elősegítendő az elhatározásod, annak érdekében, hogy tudjad, mi vár rád, ha csatlakozol, a következő hetekben betekinthetsz néhány korábbi életmód bejegyzésbe. Ülj le, kapaszkodj meg, és élvezd ahogy a hajad lobog a bombahoppa által felkavart virtuális ellenszélben. Vigyázz, függőséget okoz!  Az első ilyen remekmű mintegy fél évvel ezelőtt született egy megszokott hazai győzelmet hozó Juventus-Internazionale mérkőzés kapcsán. Vasárnap élesítjük!


2 megjegyzés:

  1. £300 temetésre nem elég? Több vagyok a pénzemnél. A Ł1 - el kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy kifizethetem-e esetleg valaki más lelkével a tagságomat, míg a sajátom Megtartom magamnak?

    Tisztelettel :

    Geri

    VálaszTörlés
  2. Kedves Geri!

    Részedről nagyobb lelkesedésre számítottam. Természetesen minden lélek számít, ezért zálogként ideiglenesen idegen lelket is beszámítok, de a három hónapos hűségidő lejártával jelentkezem. Az Ł alacsony inflációs pályája mellett a fenntartható és expanzív növekedésű világgazdasági politikámból nem engedek.

    Számítok Rád, közös a jövőnk!

    VálaszTörlés