2020. április 19., vasárnap

bombahoppa tizenegypontos rendőragyburokrepesztő technikája


FIGYELEM!  SOHA NE PRÓBÁLD KI OTTHON!
A gyakorlat végrehajtásához pszilogikus előismeretek és készségszintű  tudattorzító képességek szükségesek. Az alább látható trükköket profi szakemberek, szakorvosi ellátás és kényszergyógykezelési intézmények kirendelt felügyelete mellett mutatják be. Ha szeretnéd a tudathajlító ismereteid elmélyíteni, és első professzionális, ingyenes oktatóanyagodat megkapni, akkor pötyögd be az e-mail címed a jobb szélen látható mezőbe, légy türelemmel, fel fogjuk venni a kapcsolatot Veled. Is. Hosszú a várólista, ne késlekedj!



Szituáció: Zsaru felbukkan, kék fény villog, magabiztos. Csillog a szeme. Gyanútlan. Macska-egér játék. Szmájli. Csapjunk bele!

Előkészület: Hangosítsuk fel a kocsiban a zenét. 




Szabotázs


Gyakorlat: Utasítsuk vissza a rendőr közeledési kísérleteit. A keresztkérdéseire adott keresztválaszainkkal keltsünk zavart az Erőben.

– Hogy hívják? 
– Kit? 
– Úgy értem, hogy mi a neve?
– Kinek? 
– Ez nehéz lesz, próbáljunk ki valami mást. Anyja neve? 
– Meghalt.
– És amikor élt, volt neve?
– Igen, volt. 
– Maga nem hallja, hogy miket kérdezek, vagy nem érti? 
– Elnézést, süket vagyok, és hangos a zene. Várjon lehalkítom a rádiót, bár bombahoppa van élő adásban, de lehalkítom. Azt hiszem, ezt egyszer még nagyon meg fogom bánni.
– Már most bánhatja. Ha azt kérem, hogy minden kérdésemre értelmeset válaszoljon, menni fog?
– Értelmes.
– Ezt most direkt csinálja?
– Értelmes.
– Próbáljuk másképp, igazat válaszoljon, menni fog, igaz?
– Igaz. 
– Na végre, mi a neve?
– Igaz.
– Szórakozik velem?
– Igaz. 
– Azt hiszi, hogy hülye vagyok, igaz?
– Igaz. 

 Ennyi a gyakorlat, és ha jól hajtottuk végre, akkor a rendőr ezen a ponton amnéziával kísért idegösszeomlást kap. Ha szakszerű elsősegélyben részesítjük, és kihívjuk a mentőket vagy bevisszuk a sürgősségire, akkor Arany fokozatú Hazánkért! érdemérmet (AH!) kapunk a következő állami ünnep alkalmával, vagy ha olyan szerencsénk van, hogy bombahoppa névnapja, vagy születésnapja előbb jönne el, mint az állami ünnepnapok valamelyike, akkor bombahoppa maga lát minket vendégül a Vénuszon a Viadukt Vendégházban három hétre. All inclusiv, és a SZÉP kártyánkat otthon hagyhatjuk, nem lesz rá szükségünk. A három hetes wellness hóvége után természetesen jár a pacsi, és ettől függetlenül a következő ünnep alkalmával megkapjuk az AH! érmet. Plusz egy bombahoppa plecsnivel is gazdagabbak leszünk a vénuszi út alatt, de ezzel ne nagyon dicsekedjünk, mert irigyeink és haragosaink száma a kívántnál nagyobb mértékben emelkedik majd. Viszonyunk bombahoppával maradjon lelki síkon, és példamutató, de puritán életmódunk legyen mindenkinek követendő út. A szegény rendőrrel tartsuk fent a baráti, együttérző kapcsolatunkat később is, és nyugtassuk meg, hogy ne vegye olyan komolyan a dolgokat, nap, mint nap. Hiszen a Nap is túl komolyan veszi a pályáját. Neki nincs szüksége pályaválasztási tanácsadóra, reggeltől estig ugyanazt csinálja kényszeresen. Uncsi. Felkel, delel, lenyugszik. Hihetetlen, hogy meg tud ebből élni.


N.B.: Az éjszaka sokkal izgalmasabb.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése