2019. szeptember 13., péntek

AAA – Anonim Alkoholisták az Andokban

bombahoppa és damn bridge bemennek a csehóba valahol az Andokban. Fújják a pánsípot és szíjják a dzsoját. Gempa van korlátlan, a Non Stop Panama Outlet tárt karokkal várja a cimborákat. A bárpultnál az Ex-Juventus Játékosok Dél-Amerikai Szakszervezete tart alakuló nagygyűlést. ☆ Az egyik félhomályos hátsó boxban Winston Smith és Julia beszélgetnek meghitten, a legyeskedő pincéreket diszkrét Do not disturb! AKA Most Ne! arckifejezéssel hárítják el. 



A Titok ma még titok marad

A színpadon Ricky Martin önfeledten ropja a sátántangót. VIDAL LOCA!


Nagy nap volt hétfőn, számmisztikai ősdetermináns 19 09 09, tehát most mindenki bombahoppa vendége. Két nap minifesztivál. Nincsen több vitriol és hétköznapi Hubertus, csak újabb és újabb nochdazu birra feat. tequila, laza, de végtelen körök. Újra meg újra. Despacito nyomokban. Sepultura. ROOTS. HEAVY. Az esőerdőkben kialszik a tűz. A fejekben egyre nő a nyomás. Egyszer csak Vidal, a bolond, a halántékához kap, szédelegve hanyatt dől és elterül a csehó ébenfekete padlóján. Igazi losz alkoholosz. Caceres odaszól a csaposnak (bartender!):
– Ezt szeretem Vidalban, ő bezzeg mindig tudja, hogy mikor kell abbahagyni az ivást.


Másnap bombahoppa kapott egy sms-t az egyik cimborájától, akiről a személyiségi jogai miatt mindössze annyit árulhatunk el, hogy nem damn bridge volt. Viszont annak érdekében, hogy a kedves olvasónak legyen valami kapaszkodója, mi, bombahoppa, úgy döntöttünk, hogy nevezzük az sms íróját, mondjuk Janinak. Tehát ez a bizonyos Jani, az alábbi rövid, szöveges üzenetet küldte az egyik vezető mobilszolgáltató segítségével:




N.B.: Ciki lett volna, ha a kaller kidobja Janit Antofagasta alsón. Tele lenne vele a bulvársajtó!


További részek itt, itt és itt:

AAA – Anonim Alkoholisták Ajkán

AAA – Anonim Alkoholisták az Alpokban




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése