2019. november 23., szombat

Sosem kaptok el!

(THX 2 Paradise Lost)

I'm leaving on the five train

Ki korán kel, aranyat lel, és ki sokat alszik, keveset él. A hajnali kávé keserű íze már rég lecsengett a számban, amikor Ti még csak az első szundikat nyomkodjátok el félálomban. Nem baj, majd ma is bottal üthetitek a nyomomat.

B: DARK - Reggel ötkor még üres a kocsi

Az öt órás vonat még nem zónázó, hanem sima gyorsított. Szinte bárhol leszállhatok, felszállhatok, sosem vesztek észre. Ilyenkor még sötét van az év nagy részében, de nektek, komfortzónázóknak csak a hatos járattal indul az élet. Akkor meg már hiába keresitek bombahoppát, sehol sem lelitek majd.


Sosem kaptok el. Élvezem, macska-egér játék. Pedig könnyű sörrel tompítom a reflexeimet, hogy kiegyenlített legyen a játszma. Ti így is csak pislogtok, hiszen előbb még itt jártam, pont itt, ahol most csak hűlt helyemet találjátok. Megszáradt már a festék, de még érezni a vote4bombahoppa graffiti friss festékillatát a levegőben.


Virágillat, megtalált édenkert

Sokszor ott ülök pont veletek szemben, de nem ismernétek fel. Fel se néznétek a telefonból, semmi pénzért. A nagy kék halál beszippantott titeket. Mese habbal, az üveghegyen, Zuckerbergen is túl. Like, hozzászól, bejegyez, megoszt, történet. Insta, snapchat, filter és messenger. Nem látjátok a fától az erdőt. A boldogságot hajszoljátok, bombahoppát üldözitek. Tágra zárt szemmel.


Los Savaria

Segítek Nektek, én most itt vagyok. Szombathely, Végállomás, varázsital, élő zene és maga az Elveszett Paradicsom. Még Milton is meglepődne! Siessetek!


Varázsital





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése