2019. augusztus 4., vasárnap

Személyi kultusz

A bombahoppa személyi kultuszt építendő, az aktivista munkát ihletendő, valamint a koherens vote4bombahoppa eszmerendszerek társadalmi beágyazottságát elmélyítendő.

DIY módszer bombahoppa szobrok készítéséhez: szerezzünk megfelelő mennyiségű ébenfekete márványt, a különböző szállítmányokat frakcionáljuk, majd a feketetest-sugárzás spektruma szerint szelektált  és gondosan előkészített tömbökről faragjunk le mindent, ami miatt azok nem hasonlítanak bombahoppára. Segítség, személyleírás itt.  Áldásos tevékenységünket kísérje az a Łéleknyugtató tudat, hogy az elhivatottság diszkrét bája és a mindenekfeletti odaadás segíti munkánkat, így annak mézédes gyümölcse az interplanetáris közjó érdekét szolgálja.
Dolgunk végeztével a Föld összes országában az éj leple alatt állítsuk fel a 42 méter magas műalkotásokat a fővárosok főterein, a kormányzati negyedek bejáratánál (lehetőleg a nyugati szektorban) és minden jelentős tartomány- és megyeszékhelyen. Semmiképpen se felejtsük ki a központi pályaudvarokat és a többszintes közlekedési csomópontokat.  Akkor ideális a szobrok elhelyezése, ha azt vízpart közelében, de jelentősebb földfelszíni kiemelkedéseken és keleti tájolással tudjuk megoldani. Az ideális elhelyezés természetesen nem mindig lehetséges, de ez ne törje le Łelkesedésünket. A szobrok felállítása közben ünnepélyesen dúdolgassunk bombahoppa indulókat, majd a hajnalhasadáskor leleplezett szobrokról készítsünk Polaroid képeket és azokat osszuk meg az Instán. Hirdessük fennhangon megafonnal, hogy eljött az idő, hogy a bombahoppacentrikus világkép végképp megdöntse a túlhaladott, áporodott huszadik századbéli filozófiákat. Cáfoljuk meg tételesen a totalitárius doktrínákat és követeljük, hogy együtt, demokratikusan válasszuk meg a bombahoppa által felkínált zen, világbéke és Föld Shui trilemmából egyszerre mindet, hiszen csak egyetlenegy igazi választás van, és ha helyesen választunk, akkor minden lehetséges.

Figyelmeztetés: A szoborállításnál semmiképp sem hagyhatjuk ki a chilei Punta Arenast a távolsága miatt, hiszen a lustaság, a jóra való restség és a tunyaság a bombahoppa aktivisták esetében nem elfogadható! Chilében amúgy is rendszeresen járunk, hiszen itt rendezik meg évente a Rockódrom fesztivált, ahol rendszeresen fellép Punta Arenas kultikus zenekara, az As de  Oros. Itt ne felejtsünk el bejelentkezni az ellenőrző ponton. 


CHECK POINT: Itt van sör, kávé és ZENE



los bombahoppos

Ha tetszett a koncert, ha nem, innen már csak egy ugrás Ushuaia (egyes, meg nem erősített források szerint a világ vége) és a Magellán-szoros. Hazafele álljunk meg Santagioban, hűsítőnek igyunk egy korsóval Chile legőszintébb söréből, ami pont annyiba kerül, amennyit ér, viszont sokkal kevésbé rossz, mint amennyire finom. Gyönyörű, krémes habot ad, kellemes az íze, és borostyánsárga színe a valparaísoi naplementéket idézi.

Ha láttunkra a csehóban nagy lesz a tolongás és érezhetően megnő a feszültség, akkor várjuk ki amíg a helyi menő gyerek (vato loco) a földhöz vágja a korsóját, kihívóan a szemünkbe nézve "bastardo"-nak tituláljon és megkérdezze, hogy ki akar vele verekedni. Ekkor lassan álljunk fel, a vote4bombahoppa kivarróval feldíszített bőrdzsekinket vessük le, és a címerünkkel jól láthatóan akasszuk a székünk háttámlájára. Tűrjük fel az ingujjunkat, hogy kivillanjon a rózsás flamingó, majd a Cohiba Behike 56-tól rekedtes hangon, félmosollyal kérdezzünk vissza, tessék? Verekedni? A meghökkent és immár rémült sráccal farkasszemet nézve, mondjuk ki a négy bűvös szót. Én szívesen verekedek veled. Amikor kapcsol az agya, és kijelenti, hogy ő akkor bombahoppával lesz, ne tartsunk haragot, hanem hívjuk meg őt is és mindenkit a kocsmában egy körre. A kört természetesen bombahoppa fizeti.




N.B.: A bombahoppa szobrok tetején járva, mindig rendezzetek szappanbuborékfújó versenyt, az mindenkit megmosolyogtat!

bombahoppa szobrok a világban: 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése