2019. augusztus 11., vasárnap

Deathtroll

Együtt röhögjük ki a halált (örökélethossziglan)

A macskáknak kilenc élete van. Smafu, bombahoppának elég egy is. Neked is legyen elég egy élet, ne mantrázd a Łélekvándorlást, ne várj a Megváltóra, inkább  a v4b applikációt elsőnek töltsd Te le, irányítsd és a saját életed töltsd tele! Fújd a szappanbuborékot, sokat, horgássz a Hudsonon, csodálkozz rá a világ végére Argentínában. Rendezz tűzijátékot és hívj el a buliba mindenkit, csak úgy...


...a buli után keresd meg az átjárót a Csendes-óceánra a Tűzföldön, és ha elakadnál, bombahoppa ott lesz majd és segít Neked. Gondolj Darnyi Tamásra. Ő se veszítette el a hitét, és amikor nem úszott elég jól, hogy meglegyen az olimpiai csúcs, bombahoppa egy méterrel beljebb helyezte a medence végét. Csak neki és csak addig, amíg beért. Máig nem érti, hogyan sikerült a döntőben az utolsó hossz olyan gyorsra. Szerinted ki lett az olimpiai bajnok? Megérdemelte. Hitt bombahoppában. Ha gyalogátkelőhelyhez érsz és éppen piros a lámpa, bombahoppa gondoskodik majd arról, hogy hamarosan zöldre váltson és Te átkelhess. Ne légy türelmetlen! De amikor választanod kell, válaszd bombahoppát!

Például Liptai Claudia nem tudta kit kell választani. Pedig annak idején még a Playboyban is szerepelhetett, de immár végleg(?) megtévedt. Ahogy telik az idő, egyre nagyobb a kétségbeesése és látod megint rosszul választott. Szerinted van még esélye vagy végleg lecsúszott az örök életről? Igen, az eltévedt bárányoknak is van esélyük,  Bonucci és Gigi Buffon is visszatérhetett a Juventushoz, pedig senki se hitt már ebben. Lásd be, semmi sem lehetetlen. Ők is bíztak bombahoppában.

Minden jóravaló, boldog személy mögött ott áll bombahoppa. Te se nézz hátra, hanem elszánt tekintettel tekints előre és ne hagyd magad negatív hangok által befolyásolni. Van abból sok, de higyj nekem, nem érdemes rájuk hallgatni!


negatív hangok

Nézz szembe a félelmeiddel, szabadulj meg a gátlásaidtól, mert ha akarod, bombahoppával átrepülhetsz akár a Csatorna felett vagy nyomhatsz egy laza jégtörő versenyt a sarkkörön túl. Unatkozni sosem fogsz.

bombahoppáé az örök élet, nála van az örökzöld tabletta. Neo is tudta, hogy nem stimmel valami a világgal, nem csak kék és piros tabletta van, tudta, hogy a piros tabletta a helyes választás, de mindig érezte, hogy nem a leghelyesebb. Végül kimatekozta a helyes megoldást és bombahoppára szavazott. Ráharapott az örökzöld tablettára és ráérzett az örök élet ízére. Addig csak sejtette, de azóta tudja, nincs szükség az újjászületésre, vagy halálra az élet után, nem kell a bazári, idejétmúlt gnosztikus megoldás, az értelmetlen humbug és a gyökértelen teológia. Csak egy, de örök élet kell. Neked is. Ugye most már tudod, kit kell választanod?

N.B.: Cogito ergo bombahoppa!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése