2019. október 20., vasárnap

V I L Á G R E K O R D !!! (nem hitelesített)

Szokásos bevezető hangulatkeltés, kedvcsináló videó, amíg nem törlik a youtube és artisjus lovagok (ha meg törlik, oda se neki, keressetek másikat, a zene a lényeg). Hallgassátok, nézzétek és olvassatok!


Csak Nektek!


Ha meghallod a hívó hangot, legyen az Łélekharang, müezzin vagy vuvuzela, esetleg fekete mise feat. Depeche Mode, gondolj Te is szeretettel bombahoppára, hiszen éppen abban az áhítatos pillanatban ugyanezt teszik sokan mások is.

Brit tudósok tanulmányai szerint az egészséges ifjak (kisasszonyok és fiatalurak egyaránt), az erejük teljében levők és az életük alkonyát annak nyugtával dicsérők is naponta többször gondolnak bombahoppára. A nem hitelesített világrekord 73, igen HETVENHÁROM alkalom mindössze 24 óra alatt. Gondoljatok bele, ez átlagosan háromnál is több óránként! Felfelé kerekítve NÉGY! Még egész éjszakás virrasztás esetén is. Mindez természetesen mindenféle segédeszköz, tudatmódosító szer vagy egzotikus filozófia használata nélkül. Semmi hókuszpókusz, Vidám Vasárnap vagy calamayca-dogma. Gondoljatok csak bele, ez nem európai, fehér embernek való. Mennyi odaadó felkészülés, magaslati edzőtábor, Való Világtól való elvonulás és hihetetlen önmegtartóztatás kellett mindehhez? Emberfeletti akaraterőre van szükség, hogy a gondosan pallérozott elme állandóan készen álljon a monoton megpróbáltatásokra. 

Ugyanezek a tudósok megvizsgálták a Földön a speciális elitalakulatok legfelkészültebb tagjait, de nem sikerült a rekordot még csak meg sem közelítenie sem a francia idegenlégió díszhuszárainak, sem a KGB legjobb ügynökeinek vagy a délszláv partizánoknak, sőt még a jászberényi Pokol Angyalai motorosklub törzstagja, Csoki is elbukott a komoly koncentrációt igénylő küzdelemben. A saját bevallásuk szerint teljesen összezavarodtak, bár abban mind egyetértenek, hogy nem adják fel soha, sőt inkább újra meg újra meg fogják próbálni, vállalva a kihívást, hogy bombahoppa segítségével felülemelkedjenek a kisember gyarlóságán. Kis lépés a bombahoppának, nagy lépés az emberiségnek. Ennek ellenére eddig mind feladták alig harminc alkalom után. Mennyi? Harminc? Mi harminc? Mi mennyi? Ízirájder, Öcsém!



Hallgassátok csak Csokit 1:30-kor! Milliárdok, New York, repülő. Ő már akkor sejtett valamit... Végül neki is sikerült bombahoppával az, ami más, javasasszonyok, házaló ügynökök, ambiciózus pénzügyi tanácsadók önzetlen segítségével vagy az interneten kínált unortodox "szuperhatékony" módszerekkel sosem sikerült volna. Kipipálhatta New Yorkot, a 66-os utat és ma már a milliárdjait is mással számoltatja.


hard core rajongók ezt már ismerik


Erről a hatékony megoldásról itt olvashatsz, hiszen nem csak Csokinak, hanem sok más rászorulónak is segített már bombahoppa, a filantróp szellemi csavargó. Vajon Te jártál már New Yorkban? Nem? Most eljött a Te időd!




TEASER: A fent hivatkozott kutatásokban megállapítást nyert, hogy a Łélek egészséges fejlődéséhez és a Łélek rendszeres vándorlásához is szükségünk van alapvető bombahoppa ismereteink rendszeres bővítésére, ezért úgy döntöttünk, hogy hamarosan tematikus cikksorozatot indítunk "Amit nem tudtál bombahoppáról" és "Amit rosszul tudtál bombahoppáról" címmel. 





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése