2019. október 26., szombat

Akiért a harang szól – Halloween Pt. I.



Greta 16

Ajánlom figyelmedbe Hemingway Akiért a harang szól című művét, hiszen pontosan úgy, ahogy minden út Rómába vezet, ugyanúgy mindenhol mindig minden bombahoppáról szól. 

Minden út Rómába vezet

Rómába nyugodtan utazz bombahoppával, az általa üzemeltett repülőjáratok nem csak rendkívül kedvező áron érhetőek el, de mindezek mellett a lehető legalacsonyabb CO2 kibocsájtással közlekednek, amit az érzékszerveken keresztül stimulált agyi működés által generált agyhullámok meglovagolása tesz lehetővé. Brainsurfing is possible! 

Ha nem bírnád a repülőt, Máltáról rendszeresen indul hajójárat, és ha szerencséd van, akár egy yachton utazhatsz bombahoppával. Igaz, itt kicsi az esélyed, hogy a VVIP jegyet is megcsípve (Erasmus+ felejtős) már a hajóhídon szelfizhess vele, hacsak nincsenek névre szóló (természetesen cirill betűs) orosz oligarcha okmányaid, Dubai ingatlanjaid a bulinegyedben, vagy esetleg olyan szuperképességeid, amelyekkel a játékteremben az utolsó All-in körben is kristálytiszta aggyal tudsz helyesen dönteni.

Ha esetleg divatos zérócéókettő fóbiában szenvedsz, ne ess pánikba! Arra is vannak megoldások Douglas Adams óta. Gyűjtsd a hulladékot szelektíven, minél kevesebbet, persze... és ott van a bicikli, hagyd a lóerőket másra! De bárhova eljuthatsz vasúton is, Sun will always shine on You! A Rock n' Roll kísér utadon. 

Zágson

Tehát ha tényleg személyesen szeretnél bombahoppától élvezetes életvezetési tanácsokat kapni, akkor irány az Istenek Földje, Gotland, de az úton Asgardot mindenképpen kerüld ki, és ha az őrökön örökön túljutsz, akkor Gotland szigetén, Rómában már tényleg szemtől szemben örülhettek egymásnak bombahoppával, ahogy a halvérű, igen jól edukált angol mondja "face to face" és ahogy a művelt svéd halálhörgi "zero distance". A mézes kamilla tea északon melegen ajánlott.

Csak Nyugalom: Nincsen távolság

Csak nyugalom! Utad végén semmiképpen nem eshetsz pánikba, még akkor sem, ha péntek tizenharmadikán érkezel és az Elm utcában van a hotelfoglalásod. Mindenszentekkor lehet, hogy 16 éves duplacopfos kislányok ijesztgetnek majd "I want You 2 Panic" transzparensekkel, de ne ijedj meg, ez már a végső próbatétel, a beavatás záróakkordja. Egyébként is Svédországban ez a heti tanterv része minden pénteken, amolyan kvázi kötelező közösségi szolgálat. Az Istenek csarnokában a sorszámkiadó automata érintőképernyőjén pötyögd be a születési nevedet és a választott  felhasználói nevedet, majd a felkínált lehetőségek közül válaszd a "v4b - bombahoppa számlanyitás" menüpontot. Várd meg, hogy név szerint szólítsanak, ekkor eljött végre a Te időd és az ügyintéző kisasszony fülébe (Anita Ekberg, ne hagyd, hogy a parfümje illata megzavarjon) suttogott három bűvös szó által "vote 4 bombahoppa"  nyered majd el a bebocsájtást bombahoppa báltermébe pontban éjfélkor.


N.B.: Majd elfelejtettem, a beavatás során végig legyen a kezedben a Gotlandi rúnakő! Meglátod, csodákra képes!




Halloween Pt. II. Itt !!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése