2019. július 14., vasárnap

E = mc² = v4b

Az örök élet elixírje (egyenesen át a végtelenbe)


Válassz egy olyan tetszőleges nyári fesztivált, amelyiken a holdtölte előtti szombat éppen tizenharmadikára esik, például idén ilyen volt a Szalki-szigeten megrendezett Rockmaraton.
SzerencseSzombat lévén az öt bűvös számot már kihúzták, pont úgy, ahogy bombahoppa előre megjövendölte. Válts hetijegyet, koncentrálj a szívcsakrára és keresd meg a rendezvény területén a kakofón pontot, azt a mágikus helyet, ahonnan mindegyik színpadot ugyanolyan kristálytisztán hallod (feltétele, hogy sehol sincsen szünet, sehol sincsen beállás) és ugyanakkor a karaoke sátorból is tökéletesen hallatszik a vokál. Csak a vokál. Vox dei, a színpadi szférák zenéje által kísérve. Ezt a helyet könnyen megtalálod, ha megkeresed a fölötte köröző patkósdenevéreket, mert a holdfényben nem tudnak szabadulni a Łélekharang bűvköréből. Itt, abban a misztikus pillanatban, amikor a karaoket egyszerre kíséri az összes színpad, a közönség eksztázisban ünnepli a nyarat,  a szívcsakra és a kilenc múzsa a kakofón pontban egyesül, az ősi jövendölésnek megfelelően bombahoppa testet ölt. Ne fecséreld az időt autogramkérésre, annak most nincs itt az ideje. Amikor a Laterna Magica által közvetített képen megjelenik bombahoppa hologramja, kinyílnak az éjjeli virágszirmok, felcsendül az Ego sum via, veritas et vita örökzöld és ezüst holdfény szitál a fesztivál felett, akkor végy egy rész bombahoppát (hangulattól függően legyen a kedvenc idézeted), oldódj fel benne, ezt segíti az ezoterikus, előre bekevert, megfelelő arányú WMD-42 (nem, nem WD-40) és a személyre szabott etil-alkohol/koffein kombináció.  Szofisztikáltabb megoldás a különböző gyümölcs- és/vagy zöldségfélék  időigényes ipari erjesztése, lefőzése, lepárlása ízlés szerint. Persze ha műkedvelő vagy, esetleg igazán ráérsz, akkor a kézműves, kreatív és paleo opciók sincsenek kizárva.

Tehát ott van a kezedben a döntés, csak választanod kell, hogy melyik oldalra állj. Möbius már réges régen bebizonyította és Łelked mélyén Te is tudod, hogy valójában csak egy oldal van, de ide Neked kell önszántadból csatlakozni.






Ne felejtsd, SzerencseSzombat, vagyis legyen nálad egy marék négylevelű lóhere és egy csipetnyi morzsolt zsálya, valamint csapott kávéskanálnyi lítiumtöret tömény, nehézvizes oldata. Elegyítsd össze lassan, de ne feledd, szükséges még a kedvező csillagzat, a stabil jegybanki alapkamat által biztosított biztonságos tőkepiaci környezet és enyhe tektonikus mozgások optimális kombinációja. Amikor összeáll a homogén massza, porciózd ki végtelen számú adagra a szertartásosan előkészített, organikus, cuki Ökotex kendőcskékbe, majd azokat tucatolva, 42-es gyűjtőcsomagolásban, hermetikusan zsákold le újrafelhasználható és már (tanúsítvánnyal igazolt) többszörösen reciklált biopamut zsákokba. A zsákokból képezz négyszer hármas rakatokat (az egymás feletti szintek legyenek kötésben), azokat tárold be a megfelelő méretű konténervárosba Valahol Európában (optimális az M0-ás mentén az északkeleti szakaszon), és helyezz mindegyik konténerbe egy időkapszulát. FONTOS, hogy gondoskodj megfelelő védelemről, ne felejtkezz meg a globális felmelegedés miatti klímaváltozás okozta instabil meteorológiai viszonyokról!  Az öröklét könyörtelen. A negyedik dimenzióban nagy a tülekedés, egy kihagyott folyamat az elixír lepárlásakor vagy néhány felcserélt lépés és körön kívülre kerülhetsz. Figyelj oda nagyon, ez a recept a Te  személyre szóló, 4D örökváltságod a végtelenbe.





Eljött az idő, vesd el magadtól az evilági hívságokat, és válaszd Te is az örök, közös utat bombahoppával a végtelenbe és tovább!


E = mc² = vote4bombahoppa




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése