2020. augusztus 31., hétfő

Multikulti


A Gugli a barátunk. Tietek is, enyém is. A vote4bombahoppa blog az egész világon tarol, így lehetséges az, hogy egyik pillanatban még Japánból küldi üdvözletét egy rajongóm, a másik pillanatban valaki már Dammamban dicséri az egyik bejegyzésemet, majd nem sokkal később D. Trump személyesen emeli fel a telefont, hogy direkt vonalon érdeklődjön hogylétem felől. Jelentem, megnyugtattam, köszönöm jól vagyok, és megegyeztünk abban, hogy szeptemberben valamelyik hétvégén golfozunk egyet. Természetesen bombahoppa nyerni fog.



Amikor Ayman Gaber olvasóm Dammamból üzenetet hagyott, az első pillanatban megijedtem, hogy vajon mit is ír a hogy is hívják, de aztán eszembe jutott Gugli, a barátom. Így most már pontosan tudom hogy ha Dammamban járok, akkor "sharikat mukafahat alfayran bialdamam sharikat almathaliat liltanzif sharikat tanzif sujjad bialdamam sharikat mukafahat hasharat bialdamam", vagyis patkány- és kártevőirtás, valamint szőnyegtisztítás ügyében kivel vegyem fel a kapcsolatot.

Gugli, mindenki jóbarátja

Tehát ha a jövőben Szaúd-Arábiában utazgatva bármi gondod akadna a repülő szőnyegeddel, akkor vedd fel a kapcsolatot Aymannal, és hivatkozz bombahoppára.




3 megjegyzés:

  1. Itt egy patkány, jaj mán',
    Ott pedig egy kajmán!
    Sebaj, segít Aymán!
    :)

    VálaszTörlés
  2. Be kell lássam, ha három nap alatt sem tudok erre frappáns választ adni, akkor már nem is fogok. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pedig vannak a politikából elleshető, bármikor bevethető frappáns válaszok:
      "Csak!" /Selmeczi Gabriella/
      "Boldog Karácsonyt!" /Orbán Viktor/
      "Itt patakvér fog folyni!" /Torgyán József/
      "Nem azt mondták, Feri!" /Horn Gábor/
      "Tetszettek volna forradalmat csinálni!" /Antall József/
      :)

      Törlés