2020. augusztus 17., hétfő

Ha csak öt perced van – II. rész

Rendhagyó sorozatunk folytatódik!
Ha bokros teendőid miatt kevés időd lenne a művelődésre, akkor átvállaljuk a legfontosabb tartalmak rendszeres és alapos átvizsgálását, a személyes ízlésvilágodnak és érdeklődési körödnek megfelelő teljes körű kiszolgálással. Ezentúl csak beleolvasol az aktuális megjelenésünkbe, és pontosan tudni fogod, hogy mibe feccöld a drága idődet.



Ha csak öt perced van, akkor a Nyakonöntött Próbagoblin Szolgáltatóház blogon (link: itt) az alábbi művet olvasd el.

Vezető Elemző: Egy üzleti koncepció tündöklése és bukása


Az elemzésből megtudhatod, hogy milyen gazdasági kockázatokat jelentenek a sárkányvilágokban a ciklikusan ismétlődő világgazdasági válságok és az azokat követő pénzügyi finomhangolások okozta világpiaci hangulatváltozásokra adott átgondolatlan válaszok. Milyen rizikót jelent a cégvezetés számára az ingadozó nyersanyagpiaci árindexek és az elavuló beruházások okozta bővülő finanszírozási igény párosa? Mit tehet egy sárkány, ha éhes? Hogyan teheted a vállalkozásodat vonzóvá a külső befektetők számára?

Ne tipródj, ha nem ismered a válaszokat, hanem mihamarabb pótold be lemaradásodat! Látod, máris sokkal több időd van, csak tudnod kellett, hogy megéri, van miért, van kivel és van bombahoppa.


Tehát ne habozz, keresd fel gyorsan a honlapot, és ha már amúgy is ott jársz, böngészd végig a teljes blogot!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése