2020. május 31., vasárnap

Végtelen kör


Megszokhattátok, hogy ezen a blogon a bejegyzéseinket különböző zenei betétekkel, hasznos tájékoztató linkekkel, wikipédia vagy egyéb hivatkozással látjuk el. Ennek kettős célja van, és most beavatunk titeket a hogyanba és a miértbe. 

Hogyan? Ha egy itt hivatkozott honlapra, videóra kattintotok, akkor a hivatkozás úgy egészíti ki a napi bejegyzésünket, hogy teljesebbé tegye a mindennapi, de nem mindennapi bombahoppa-élményt. Annak érdekében, hogy a tartalom megfelelő hatást érhessen el, ezeket a hivatkozásokat rendszeresen felülvizsgáljuk, és szükség esetén aktualizáljuk, módosítjuk. Ahogyan azt például már itt és itt kinyilatkoztuk, minden tevékenységünk teljes egészében profitmentes és közhasznú. Munkánkat  bombahoppa iránti elkötelezettségből kizárólag szabadidőnkben végezzük, lelkesedésünket a tudományos fejlődés, az általános közjó és a világbéke szolgálatába állítjuk.

Miért? Válaszul katttintsatok arra a lenti hivatkozásra, amely miközben a tartalomszolgáltatónk, bombahoppa növekvő népszerűségét szolgálja, egyúttal ékes példa arra, hogy hogyan lehet a kattintások számát bújtatott reklámokkal exponenciálisan növelni. Ne feledd, míg bombahoppa hivatkozásai mindig jóindulatúak, addig az internet  bugyraiban és a való világ vadonjában sosem lehetsz olyan biztonságban, mint





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése