2020. február 8., szombat

Verona


Veronában...                          nevess!

1988 napja Veronában ébredtem. Szombat reggel volt, sütött a nap, augusztus, colazione e capuccino. Akkor családi okok miatt nem mentünk ki a meccsre, mert 6 órával később kezdődött, mint ahogy nekünk el kellett hagyni a várost. Még át kellett kelnünk az Alpokon hogy hazaérjünk, mert hétfőn szokás szerint számolnom kellett a manit. A szabadság véget ért, na. Azóta lóg nekem a feleségem egy Juventus meccsel. Szerintem jó üzletet csináltam, mert bűnrossz meccsen egy korai öngóllal nyertünk. Signore Biraghi, mille grazie!

Felbukkan a videóbevágáson többek között Caceres, 
Tevez, Pogba, Bonu, Koman és sokan mások!

Ma megint Veronába megyünk és Digi1 haverommal közösen nézem majd a meccset, de nem az eredmény a fő kérdés ma este. Az AS Roma összeesett tegnap (ahogy a múlt héten is), és végleg kiírta magát a versenyből. Ez sem kérdés. Az sem kérdés, hogy a  köcsögfalva-csóró koldusok mérkőzést holnap dupla mínusz három pontos büntetéssel kellene lefújni, de mivel az olasz szövetség elfogult, ez sem lehet pálya. A vendéglátóknak önös érdekekből soha, de a vendégek ellen mindig szurkolunk. Ha a bugyikékeknek megfexi a gyomrát holnap a pármai sonka, akkor a meccs után limoncello-campari kombóval fogom a koronavírus okozta krákogásom csillapítani.

akik ma este nem lépnek pályára


Chiellini játéka kérdéses, igen, a capitano már a többiekkel edz! Alleluja! 


N.B.: A játékvezető Massa, tehát gyors meccs lesz, kevés boxutcával.



2 megjegyzés:

  1. Csak a Digit ne említetted volna, az keseríti meg az életem, amióta rendre elhappolja a Spíler elől a legjobb Liverpool bajnokikat! Brrrr!!!
    Bár amióta Világ-Vírus 0-1, azóta Digiék is hoppon vannak maradva! :)

    VálaszTörlés
  2. Sajnos most általános nihil van, egyelőre foci- és tünetmentes. Marad a FIFA, az NHL és a Need For Speed. x-box... Szép új világ.

    VálaszTörlés