2019. október 10., csütörtök

Megnyílt az aranybánya!


Best Friend Money Can Buy

Ha és amennyiben a fenti videólink helyén egy hibaüzenet jelenik meg, hogy úgymond a "szerzői jogok védelme blablabla" miatt eltávolították (imádjuk a jogvédőket, igaz?), ne ess kétségbe, itt egy link (van, ahol úgy mondják, nesze!), amire kattintva a youtube keresője egyéb találatokat ad majd Neked, hogy a Tiamat Best Friend Money Can Buy című etüdjét nyugodtan hallgathasd a poszt mellé kísérőzenének. Nem azért, mert illik a poszt témájához, hanem azért, mert én is ezt hallgatom. Légy egy kicsit Te is bombahoppa! B+!


Megint levelet kaptál a NAV-tól, a Péeszáeftől, vagy csak a behajtócég áll a kapuban? Már inkább kikötötted a csengődet, lehúztad a rolót és a hátsó ajtón közlekedsz? Tetszőleges közüzemi szolgáltató harmadik, egyben utolsó fizetési felszólítása a gyújtós a kályhádban? Üdv a klubban! A verőemberek kopogtatnak, és a "fuxos" uzsorás is üldöz? Zálogház pipa? Minden stimmel. Szerencsés vagyDE igen, S.Z.E.R.E.N.C.S.É.S., ne tiltakozz! Van múltad és hiszik, hogy van jövőd. Te is elhitted, ha ebben bízva eladósodtál. Van megoldás, hiszen bombahoppát olvasod. Jó helyen, jó időben kattintottál. Már nem kell bekattannod. Van remény. Tudom, nem elég öccáz, a kínai boltban nem kapsz már érte két zacskó chipset sem, max. közeli lejáratút. Hagyj fel a hónapról hónapra léttel, tervezzünk hosszabb távra! 

Másfél zacskó akciós burgonyaszirom

EZ ÉRDEKEL!

Vannak városi legendák, de nem kell Szegedre menj a megoldásért. Ne dőlj be a lenti humbugnak!




Helsinki sem rád vár. Kamu duma, tele van ilyennel a net. Most bombahoppa kell Neked! Ő már kitaposta előtted az utat, csak tartsd be az útmutatást és töretlen hittel kövesd őt. Ha válaszúthoz érkezel, válaszd bombahoppát. 

vote4bombahoppa, vagyis v4b! 

A PSZÁF következő levele már egy vastag melléklettel érkezik majd, valahogy így:


Két milla tanulópénz, vén Deák,
Látod, bombahoppa ezt is elintézte!

A következő két lépés az lesz, hogy rendezd a tartozásaidat és elhúzz bombahoppa után egy szappanbuborék-partira New Yorkba. Berettyóújfalu már vár, a reptéren a jet készen áll a felszállásra. Igazi költséghatékony megoldás, természetesen sajátmárkás.



Nem is kell mást tenned majd, csak tárcsázd a flybombahoppa callcentert, jelentkezz  be az IP címedre hivatkozva és foglald le a gépet. Tudj róla, hogy a fedélzeten a sztenderd üdvözlő ital a Negroni, de ha gasztroenterológiai okok miatt egyéb frissítőt preferálsz, kérjük az ilyen igényedet a foglaláskor jelezd, így elegendő időt biztosítasz számunkra, hogy a kívánságod már a beszálláskor teljesülhessen.


Trip advisor: bombahoppa, a világ első helyezett légitársasága


N.B.: Berettyóújfalu vár rád!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése