2019. június 30., vasárnap

bombahoppa-univerzum

A transzparencia és szerénység jegyében összefoglaló az elmúlt fél évről. 


Az állami és Uniós költségvetésnek nyújtott bőkezű támogatásokról (a kedvezményezettek kifejezett kérésére való tekintettel) csak az illetékes szakbizottságokban tudok beszámolni, de az alapítói oklevélben általánosságokban megfogalmazott céloknak megfelelő saját célú felhasználásokról természetesen büszkén, önfényezve és méltóképp elfogultan, tömjénfüst- és reflektorfénygazdagon tájékoztatok, mely tudósítást (csakúgy mint holdudvaromat)  a szükségest jóval meghaladó mennyiségű ciráda és szóvirág ékesíti.

Nemrég jártam Máltán, ahol a kampány frenetikusan sikerült. Ezúton is örömmel köszöntöm minden helyi támogatómat! Hihetetlenül jó hangulatú volt a helyi lovagrend által szervezett köszöntőbuli, és a szeretetszolgálat is nagyon szívmelengető fogadást adott. Sajnos a hirtelen jött nyári hőhullám miatt gyorsan tovább kellett hajóznunk a haverokkal északra a feszültséget levezetendő,  de ellenállhatatlan személyiségemnek, a jól fizetett korteseknek és nem utolsósorban terülj-terülj pénztárcámnak köszönhetően bombahoppa szavazóbázisa immár a Földközi-tenger teljes partvonalán (is) exponenciálisan növekszik. Ez van, amikor összekötöm a kellemeset a hasznossal. Mottóm természetesen továbbra is "Luxus és opportunizmus"!

bombahoppa szeretetszolgálat forever

Míg a blog indulása óta eltelt félév nagy sikerére való tekintettel az első kül-Földi látogatók érkezése nem lepett meg különösebben, az annál inkább, hogy az első harmadik típusú blogtalálkozóra olvasóim ezúttal a Vízöntő csillagképből a ß Aquariiról érkeztek. Az intersztelláris neten keresztül olvasták az eddigi bejegyzéseket, a GDPR számukra nem játszik, a böngészőjük kompatibilitás hiányában nem tudott megfelelő cookie-kat elhelyezni (bombahoppa csalódott, ezért a Google felkészül a legrosszabbra), de baráti üzenetük örömmel töltötte el szívemet. Az alábbiakban az eredeti üzenet alfabetikus átiratát olvashatjátok.

"$ombÅhoPa, v4b, $£€¥ 4 Ł? 0! Ł mynd-N-ekf-L-eŤ. k-Ł ezh'a ß Aquarii Memento $ombÅhoPa. TE R-edet/TE R-dmeeny/TE shyk-R/TE mynd-N!  Gy-R-e! Kreedo Aquar × $ombÅhoPa!"

Íme a fordítás egy aquari rajongó tollából.

"Ó, bombahoppa! Mi bombahoppát választottuk. Mert mit ér a pénz a léleknek? Semmit! Egy Łélek mind felett! A Béta-Aquarii készül bombahoppa látogatására. Te vagy a Kezdet, Te vagy a Vég, Te vagy a Boldogság, Te vagy a Mindenség! Csak Rád várunk! Aquariánus bombahoppa hívők"

Mi ez, ha nem egy megdönthetetlen bizonyíték arra, hogy a bombahoppa-univerzum egyre tágul. A fenntartható fejlődés filozófiája nem szabhat gátakat bombahoppa világuralmi terveinek, mert a v4b szervezet erre a célra létrehozott Csillagközi PR és Marketing Részlege határok nélkül biztosítja a kellő szakmai támogatást. 


Vízöntők

A látogatóimmal a fenti képernyőképen integetünk Nektek. Éjjel menjetek ki a szabadba, integessetek vissza nekünk és/vagy nyomjatok egy lájkot. Ne bombahoppának (lehet, éppen nem is vagyok ott), hanem nekik, a VízöntőknekMost lehet, hiszen júliustól januárig a csillagkép teljes területe egész éjszaka látható.

Micsoda második félév következik!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése