2020. május 26., kedd

Nekem nyolcvan

Közkívánatra egy éve jelent meg a Juventus bajnokavatását méltató bejegyzésünk Nekem nyolc címmel. Akkor kezdődött ez az immár első számú hazai blogparádé, és ezt az elsöprő sikert a versenytársak ádáz aknamunkája sem  tudta megakadályozni. Így visszatekintve az elmúlt évre nem kicsit meghatódtunk és elérzékenyültünk, és hálánk jeléül ezzel a nyolcvanadik, születésnapi bejegyzéssel köszöntjük számtalan olvasónkat a világ minden táján. Örömkönnyeink tanúsítják, hogy az elmúlt évben kikerülhetetlen, véleményformáló tényezővé váltunk kerek e világon, és ennek köszönhetően minden jelentős szakmai portálon felkerültünk a legjobb blogok listájára:

Őszinte sajnálatunkra máshol viszont cenzúráznak. Keményen. A facebook és társaik. Skandallum!



De bombahoppa soha nem adja fel! Küldetésünknek megfelelően az aktuális sportszakmai örömhírekről is rendszeresen tájékoztatjuk az olvasóinkat. Így mindössze egy komoly társadalmi felelősséggel bíró feladatunk maradt mára. Közzé kell tennünk azt az örökzöld örömhírt, hogy vannak dolgok, amik SOHA nem változnak. A történelem ádáz viharai ellenére a Juventus csapata most is az első helyet foglalja el a Serie A forgatagában, és a  Ferencváros csapata is az első a magyar topsorozatban.


Nézzétek csak meg jobban a képernyőképen a kicsi, színes nyilakat, a helyezés sorszáma és a csapatok neve között. Látjátok, Feleim?!  A Debrecen és a Honvéd is feljutott, az Újpest kiesett!!! Bele is lilult. 

Fenti örömhíreket megsüvegelendő ünnepi beszédet tovább nem mondunk, helyette a Banksy által az Empire State Buildingre tegnap éjjel pezsgőhabbal felpingált, vertikális, kétsoros születésnapi köszöntővel búcsúzunk:

bombahoppa örök
nyílhatnak a sörök


Maradunk őszinte híve, 

bombahoppa



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése