2020. május 6., szerda

COVID-19 Közlemény

Köszönettel Frady Endrének.

Ha első alkalommal jársz itt, kérünk olvasd el a mellékelt tájékoztatót, és kérd hangulatmestered vagy kedvtanácsadód véleményét!



hol van a koronátok?

Minden bejegyzést az előkészületek alatt rendszeresen COVID-19 gyorsteszttel vizsgálunk. A végső megjelenés előtt a bejegyzéseknek két hét karanténban tartózkodást írunk elő. A teszteredményeket archiváljuk és a karantént dokumentáljuk.

negatív

A bejegyzések a megjelenést követően bárhol felbukkanhatnak, de garantáltan koronavírus-mentesek és megelőző hatásúak. Ha valaki bombahoppát olvas, addig sem tartózkodik a közösségben. Olvass sok bombahoppát a vírus ellen, vagy olvass sok Frady Endrét! 

Íme egy őszinte, hiteles vélemény:


A fentieknek megfelelően az agymenés bombahoppával korlátlan és zökkenőmentes. Minden látogatás alkalmával a menekülési útvonalak és az észhelyzeti tervek rendelkezésre állnak, mindig a mélyen tisztelt publikumnak megfelelő méretű, mennyiségű és jól megközelíthető észkijáratot biztosítunk. Minden olvasónk saját névre szóló, exkluzív észkijárattal rendelkezik, amely számára többszöri olvasás mellett is kizárólagosan használható. A bombahoppa kezelések az úgynevezett unortodox kezelésekhez hasonlóan (nyaralókastélyban nyomulás,  antimaszkpolitika és magánrepülő használat, luxusyachtcsapatás stb.) száz százalékos hatékonysággal óvják łelkünk a koronavírustól, egyúttal attól a velünk nem łélekközösséget alkotó, bombahoppa féltő gondoskodását nem igénylő, öntudatos és óvatlan társainkat is megvédik, azok esetleges viszolygása és ellenérzése mellett.


N.B.: Büszkén kijelenthetjük, hogy eddig egyetlen olvasónk sem esett át a koronavírusos megbetegedésen. Hasonló közleményt eddig semmilyen online mindtrip oldalon nem olvashattunk, ennek hiánya intő jel kell legyen mindannyiunk számára. Természetesen ha változás történne, akkor haladéktalanul rendkívüli közleményt teszünk közzé a szükséges intézkedésekről.




6 megjegyzés:

  1. Jaj nekem, most lokálisan világhírű lettem és a Győrfi Pál megtudja, hogy elhagytam a blogomat és bombahoppánál tettem illegális kiruccanást!
    MONNYAKLE?! :)

    VálaszTörlés
  2. Nem, nem, semmiképpen sem. Mindent legalizálunk. Monnyál inkább fel!

    Győrfi Pálnak amúgy is van fontosabb dolga, mint hogy bombahoppát olvasson, és ennek az az egyszerű oka, hogy még nem olvasott bombahoppát. De fog!

    Eljön még a mi időnk! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gy. Pali kényszergyógykezelésének fontos állomása lesz a hidegzuhany és a nyugiszuri közé beiktatott bombahoppa félóra? :DDD

      Törlés
  3. Félóra mire elég? Ez nem egy sajtótájékoztató vagy Youtube hirdetés. bombahoppának időt kell adni, 15 perc világhír nem elég :)

    VálaszTörlés