2020. május 9., szombat

Az ördög nem alszik II. rész – egy plusz egy százalék


Ez már a célegyenes, itt az idő, húzzál bele! A beavatás véget ért, csak magadra számíthatsz ezentúl. Adj bele mindent, mert ha most tétlenkedsz, hiábavaló volt az elmúlt éved! Már csak kettő, igen, csupán mindössze kettő icipici százalék hiányzik!


When you do it for money
You'll never do it for free

Nonprofit társadalmi munkában, közérdekű aktivistaként a regnáló, "Többet! Jobbat!! Nagyobbat!!! Gyakrabban!!!!" fogyasztáson alapuló társadalmi rendszerek kérlelhetetlen kritikusaként a fő feladatod az örök igazság hirdetése.

Csinálj szórólapokat, készíts láncleveleket online és offline egyaránt, és terjeszd az eszmét minden eszközzel, hiszen elveinkből nem engedünk, soha!

Ez nem az irreverzibilis, rebellis szakadármozgalom, melynek keretében egyszer és mindenkorra visszavonulsz a való világtól az online létbe, vagy éppen lemondasz az online örömökről is a tiszta ész kritikája jegyében. Mi nem vitatjuk a világok határait, nem kívánjuk azokat megváltoztatni. Nem minősítünk, hanem éppen ellenkezőleg, annak érdekében, hogy a világbéke, a közjó és az általános remek kedélyállapot szintjét jellemző, magas értéksávban rögzített Galaktikus Zen-Index  volatilitása a nullához konvergáljon, elvárjuk Tőled is, hogy az összes platformon tedd hozzá a Te egy százalékaidat, és rendelkezzél bombahoppa javára. A hozzájárulást nem helyettesítheted házhoz szállítható egyszemélyes IKEA karanténnal, ez nem járható út. Tudjuk, csábító a helyszíni összeszerelés lehetősége, de ha magad eszkábálod össze, akkor sem ez a megoldás a problémáidra. A rendszeres hozzájárulásod módja számunkra  érdektelen, mindegy, hogy havi előfizetéses, vagy egyszeri díjas alkalmazáshoz jutottál hozzá, de fontos az, hogy az időszakos verziófrissítések, extra bővítések mindig eljussanak hozzád. Tehát, legyen mindig aktuális a bombahoppa alkalmazásod!

Vigyázz, a facebook már cenzúrázza a vote4bombahoppa tartalmakat, és a gyakorikerdesek.hu szintén ellehetetleníti a szabad információáramlást. Ha rajtuk múlik, hamarosan beköszönt a digitális középkor! Mister Cukorhegy és a Kék Halál Völgye B.T. rendkívül hálátlan. Amikor a digitális újkor hajnalán bombahoppa Mark Z. fejére csapott a gumikalapácsával, hogy Kék Kaszás képében   kipattanjon belőle a nagy ötlet és együtt kaszáljanak az online vadászmezőkön, akkor Mark Z. ahelyett, hogy illően megköszönte volna, hogy bombahoppa a nehéz időkben támogatta, segítette őt, erről arcátlanul megfeledkezve hátba támadta egykori mentorát és azóta is cenzúrázza bombahoppa online toborzó  anyagait. Skandallum!


Rendben?!

cenzúra határok nélkül


A vandálok a való világban sem tétlenkednek, az éj leple alatt országszerte letépték és megsemmisítették az összes Május elseje alkalmából kihelyezett ünnepi bombahoppa toborzó plakátunkat.

egy plakátunk hűlt helye 


egy másik plakát hűlt helye,
de legalább itt maradt az
irány bombahoppa tábla

Ez igazi ellenszél, de legalább a hajunk sosem kócolódik a szemünkbe. Büszkén, délcegen álljuk a megpróbáltatásokat. A legjobb védekezés a támadás, gyere közénk, Te is tegyél a rontás ellen, hirdesd az egyetlen igaz igét! Az éca nem hazudik, az üzenet kis késéssel, de célba ér majd. Ne késlekedj, csatlakozz!

Már csak a Te egy plusz egy százalékod hiányzik a végső sikerhez! Ne hagyd elveszni egyiket sem, rendelkezz róluk a megfelelő űrlapokon, add le nyilatkozataidat akár online, akár többkötetes, kemény fedeles nyilatkozatokban vagy rövid szöveges üzenet formájában tetszőleges mobilszolgáltató hálózatán. Egy a lényeg:


Vote for bombahoppa!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése