2021. március 28., vasárnap

Küldd tovább! – Lidércfény II.

 
EXKLUZÍV VILÁGPREMIER!

Örömmel tájékoztatjuk kedves olvasóinkat, hogy a mai napon megjelent a 135., 2021 márciusi Lidércfény amatőr kulturális folyóirat (AKF) – XIII. évfolyam 3. száma. Örömünk határtalan, mert ezúttal bombahoppa Küldd tovább! című rövid eposzának (Achtung: horror!) világpremierje is ezeken a lapokon történik.

Elhivatottságunk erősbíti a tudat, hogy megjelenésünk a Lidércfényen több okból sem tekinthető a véletlenek szerencsés összjátékának. A szándékos megjelenést egyrészt a mélyen tisztelt szerkesztő bizottság által beválogatott remekművek kimagasló minősége tanúsítja, másrészt kontraindikátorként használjuk azt a tényt is, hogy bombahoppa nem egészen két hónappal ezelőtt szintén megjelent a Lidércfényen. Márpedig az amatőr kulturális folyóiratokban történő ilyen gyakoriságú szándékolatlan megjelenések száma az ismert világegyetemekben a nullához konvergál. 

A Lidércfényen keresd,
töltsd le, olvasd el és
KÜLDD TOVÁBB!


A fentieken túl van egy rossz, és egy jó hírünk. A rossz hír az, hogy gyorsul az idő, ma már csak huszonhárom órából áll a nap. El is repült, huss! A jó hír az, hogy most már tényleg itt a tavasz. Erről részletesebben is be fogunk számolni, ha nem is a következő részben, de hamarosan.


Légy türelemmel, de addig se feledd, bombahoppa műveit olvasás után küldd tovább!


N.B.: Végül, de nem utolsósorban, kedves Lidércfény, köszönjük!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése