2021. február 7., vasárnap

bombahoppa széfrepesztő technikái sorozat – II. rész


Számos nemzetközi kasszafúróverseny és Open Safe Society Grand Prix győzteseként új kalandokat keresve a nemzetközi pénzintézetek megkopasztásában leltem kihívásokra. Ebben az üzletágban az egyik legnagyobb sikerem  (melyet az áldozat a mai napig félve titkol) a Világbank legitim kifosztása volt. Virtuálisan és valóvilágosan egyaránt.


Tulajdonképpen nekem régóta volt egy álmom. Egy igazi amerikai álmom. És az álmokat be kell teljesíteni. Ezért álomfejtőkkel nem konzultálva, gátlások és habozás nélkül, a washingtoni székhelyű Világbank számláinak megcsapolása után nem megpihenve, jogilag támadhatatlan módon megszereztem a Világbank székhelyéről a széket. Ethan Allen American Impressions, micsoda műremek!



Mivel bombahoppa a bűntett helyszínén mindig előzetesen helyszínel, így a hollywoodi nyomozókhoz képest mindig sokkal könnyebb a dolga kitalálni, hogy hogyan s mint történt a legálisnak álcázott, illetékmentes, de indokolatlanul nagy vagyonszerzés. A fotón a háttérben látszik a nyitva felejtett ajtó, amin kicsivel később bombahoppa egyszeri kárpitos gyakornokként kisétált a zsákmánnyal.


A Világbank éves leltárából azóta is hiányzik a 381481-es számú leltári tárgy. Az adminisztrátorok csendben hallgatnak a leltár felvételekor, miközben a  zsebkendőikkel fel-felitatnak egy-egy legördülő könnycseppet a pótolhatatlan műremek miatt.



Ez az antik bútordarab a gyűjteményem egyik gyöngyszeme. A másik gyöngyszem, amire különösen büszke vagyok, a Világbank és a Nemzetközi Valutaalap adósrabszolgaságba taszítása, amit anyagilag a kontinentális bankrendszerek és a nemzeti jegybankok kontinuális kifosztása tette lehetővé. De minderről majd csak a következő részben számolok be nektek. Addig, járjatok bármerre is,  szavazzatok bombahoppára!


N.B.: Az előző rész itt olvasható.




3 megjegyzés:

  1. Széfrepesztés után jön a székrekesztés, nehogy dalolni kezdjen, ha jönnek az ámerikai rendőrök házat kutatni? Jól dugd el a házadat, nehogy megtalálják! Vagy cseréld ki a házszámot és akkor a szomszédot agyabugyálják el, ahogy a TEK-esek szokták! :)

    VálaszTörlés
  2. Jöhet bárki, a rekedtes dél-olasz tájszólással (Trapani
    Ipartelep) könyörtelenül, fogpiszkálót rágcsálva odavetett bundzsiurnu köszöntésem úgy oldja a székrekedést, hogy a legkiképzettebb különleges egységek is expressz megigénylik a késő nyugdíjas korukra esedékes szenior egészségügyi betétellátmányukat. Hej, be szép is a nyugdíjas élet, a naplemente gazdagon!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Székleted, ha kellőn laza,
      Nem kell kórház, mehetsz haza!
      :)

      Törlés